skip to Main Content
Symposium Kind & Slaap

Op vrijdag 5 oktober 2018 zal onder de paraplu van de Slaapgeneeskunde Vereniging Nederland (SVNL) en de Vereniging Kind en Slaap (VKS) in FIGI in Zeist het symposium Kind en Slaap “Good night – sleep tight” worden georganiseerd.

Samenwerking

Kind en Slaap is een unieke interdisciplinaire samenwerking tussen de beide verenigingen. Hierdoor ontstaat een goede mogelijkheid om deel van de slaapgeneeskunde dat momenteel zeer in de belangstelling staat aan de doelgroepen te presenteren. Daarbij denken wij aan kinderartsen, (kinder)neurologen en jeugdpsychiaters, KNO-artsen en longartsen, psychologen en orthopedagogen.

Bij 30% van de kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar, treedt een periode van slaapproblemen op: verzet bij het naar bed gaan, ouders die erbij moeten blijven, omdat hun kind anders niet in slaap valt, of onrustige slaap, veel bewegen, dromen en nachtmerries en nachtangsten of heftig snurken.

Symposium

De Vereniging Kind en Slaap VKS en de Slaapgeneeskunde Vereniging Nederland SVNL hebben boeiende sprekers bereid gevonden om te spreken op een eendaags congres dat we graag onder uw aandacht brengen.

Het programma van het symposium omvat plenaire lezingen met ruime gelegenheid voor interdisciplinair overleg. De dag wordt afgesloten met een informele borrel. Na deze dag bent u weer volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingsstrategieën ter bevordering van slaap bij kinderen.

Eén ding is zeker; goede slaap is onmisbaar voor een goede ontwikkeling van kinderen!

Locatie en adres

Het Symposium vindt plaats in:
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701  HS Zeist
Routebeschrijving

Google Maps

Contact

Voor alle vragen over het symposium of uw inschrijving kunt u contact opnemen met Nanneke Joustra / Annick Goijarts

JCC Congress Consultancy & Events
Populierendreef 516
2272 HH Voorburg
T: +31 (0)70-3871726
M: +31 (0)6-53273742 / +31 (0)6-16671881
E: info@jcc-congressen.nl

Back To Top